5.0

gebaseerd op 21 reviews

Heleen

Tijdens de hair up do coaching voelde ik me snel op mijn gemak bij Kirsten ook al ging het op het begin niet zo vlot. Geeft goede en persoonlijke tips. Bedankt voor de fijne namiddag.

Marcia

Ik vond het een zeer leuke ervaring. Kirsten is zeer professioneel en heeft me enorm geholpen met het vinden van de juiste kledingstijl en geeft leuke tips en tricks. Ik ben een tevreden klant 😊

Lynn

Dank je wel voor de top workshop! We hebben er van genoten!

Tot snel ❤️

Trui

(H)eerlijk advies van Kirsten, do ‘s en dont’s maken het verschil tussen casual chique of een ‘Vrouwtje Theelepel’-effect 😉.
Dankjewel Kirsten om me weer een boost zelfvertrouwen te geven om te wennen aan mijn nieuwe krullen 😘. You rock girl! 💃

Trui

Elke keer opnieuw bij Kirsten een warm onthaal en fijn gesprek. Ze straalt rust uit, luistert aandachtig en heeft een enorm professionele aanpak. Dit is style advies met net dat tikkeltje meer 👌🏻

Frea

Geweldige namiddag gehad met de collega´s.
Kirsten is een TopMadam die alles geduldig toont en uitlegt en ons superveel gepersonaliseerde tips heeft gegeven.
We komen zeker terug!

Nancy

Een dubbele moeder-dochterdate samen met mijn beste vriendin. Kirsten heeft er een hele leuke namiddag van gemaakt. Een lekker drankje, hapjes en heel veel bruikbare tips die zowel bij ons als bij onze tienerdochters in de smaak vielen. Hartelijk dank voor alles!

Trui

Wat een heerlijke shoppingervaring was het weer bij jou Kirsten. Je hebt zoveel moois en jouw advies is echt goud waard. Jij ziet mogelijkheden en brengt ze subtiel en zacht aan waardoor ik me terug goed voelde bij mijn teruggroeiende krullen. Ik straalde toen ik thuiskwam 🙏🏻😘.

Elke

Gewoon gezellig en deskundig! Kirsten geeft je rustig de tijd en staat je bij met waardevol advies.

Maaike

Kirsten is heel vriendelijk, aangenaam, rustig en geduldig. Ik heb veel bijgeleerd in een mooie setting. Ik had nog uren kunnen blijven. De producten zijn vegan en heel fijn om te gebruiken.